Mr. Yes - Drygheten själv

For i god tid idag då körvädret är än sämre idag motför vad det var igår!
Men det var inga problem att ta sig dit, så länge man höll sig under 30km/h 😉
 
Vi hann iaf kika en stund på storhästgruppen och L konstaterade att det fanns titthinder = ponnyn kommer inte att hoppa..
Kan ju inte annat än misslyckas om man kommer in med den inställningen!
 
Sagt och gjort så började han så klart med att fulstanna på första bästa grind, till skillnad mot för hur det brukar vara så fick hon bra coachning hela vägen över så han stannade bara 1 gång, första gången..
Sedan stannade han ju och hoppade stillastående typ alla gånger 😜
Men i vanliga fall brukar han ju inte ens komma i närheten av hindren..
 
 
Överlag tycker jag ändå att det gick bra för dem och framför allt Lily var supernöjd! ❤️
Nu är det inte spikat och klart, men som det verkar kommer hon att börja träna för Catta nu efter nyår och jag håller verkligen varenda kroppsdel jag kan för att det ska bli så!
Speciellt efter dessa dagar då vi börjat se glimtar igen av den kapacitet som Monia kan plocka fram och som vi vet finns i ekipaget..
 
Catten tyckte dock att vi skulle göra en vet-check på honom då hon inte var helt säker på att stoppen kommer från ryttaren, det kunde lika gärna vara kotorna då han är så otroligt dryg med sina skit stopp..
Grindarna idag var max 40cm och ändå är de "farliga"
 
Så den 10/1 har vi tid för hältutredning..
Jag tror dock ändå att det är piloten det beror på, då det endast är de hinder hon "förväntar" sig ett stopp på det blir stopp..
Vanliga bommar hoppar de ju utan problem hur högt som helst 😊👍
 
Men som C sa, är han ren så vet vi ju det och kan lägga fokus på rätt saker, istället för att vi ska kräva en massa saker av ponnyn om han har ont..
Med tanke på det ridhus-/paddockunderlag han gått på mestadels sedan vi köpte honom är det ju faktiskt inte helt otroligt iofs 🤔
 
Har också bokat tid för slutmätning den 31/1 😳Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0