Fredag

Så hade det gått en arbetsvecka till 😊
 
H tog hem traktorn idag så har vi fixat lite på gården..
Bla så ställde vi in en rundbal så att vi snart kan börja blanda ut med torrhöt så att det inte blir problem i magarna. 
Sedan så grävdes det bort en gigantisk buske som stått på baksidan vid höboden och istället så byggde vi där en liten "före tävling så att inte benen blir leriga"/ ganska så stor sjukhage..
Kan alltid vara bra att ha 😊👍
 
Där vi haft uppbindningsplatsen tog vi bort det sönderdragna trästolparna och istället är nu stålrör nerkörda i backen..
På ena sidan satte vi dessutom en bakre stolpe och svetsade fast en bom mitt över så att man kan hänga täcken, schabrak och annat över och spola av..
 
Sedan kom K och LM och hjälpte till med mockning, putsning av utrustning och badning av Rossi..
De är verkligen superhärliga och vill verkligen hjälpa till med allt, inte bara själva ridandet det uppskattas verkligen, så himla glad att vi hittat just dem som medryttare ❤️🙏
 
Hästarna fick komma in efter Rossis bad runt 19:30 så går jag ut och kvälls höar senare..
Ska då kolla Fs bakknän igen och smörja in dem med gröngröten jag fick hem idag
 

 
 

InnheållerBrännässla, kattmynta, pepparmynta, rapsolja och bivax 

Användning: Gröngröt används flitigt till stela bakknän. Smörj knäna innan träning för bästa resultat. Kan även användas på griffelben och spattknölar.

Historik: Brännässla och kattmynta ökar blodcirkulationen vilket stimulerar läkning. Kattmynta och Pepparmynta är smärtstillande och förbättrar absorbtionen av andra ämnen via huden.

Gröngröt var startskottet på Alyoses produktsortiment. Reaktioner i bakknäna var den absolut vanligaste diagnosen kliniken, både som sekundär och primär reaktion. Vi ville ge hästägarna en möjlighet att själva hjälpa hästarna komma till rätta med dessa rätt sega problem. Efter en rad experiment blev det den gröna sörjan som visade sig fungera bäst. 


 

Förutom gröngröt fick vi också hem hackad brännässla, nyponpulver och gurkmeja, så finns det någon inflammation eller tendens till problem i leder så ska vi nog se till att mota bort det värsta 💪

Fantastiskt snabb leverans av Alyose, beställde trots allt produkterna igår och jag har dem redan hemma 👍
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0