Styrketräning

Jobbigt idag sa ponnysarna, framförallt B som inte riktigt hade full koll på sina ben 😂
 
Började i alla fall med att rida 4-kantsspår med noggranna hörnpasseringar i skritt och trav, lade sedan till travbommar i ett hörn som de fick rida på volt innan de fortsatte ut i en öppna längs ena långsidan..
 
Efter det red de skänkelvikningar i slalom och avslutningsvis galopp övergångar tills de var tillräckligt varma för att hoppas fram..
 
Vet ju inte ritkigt hur mycket Bellman har hoppat serier tidigare så vi tog det lite lugnt och hoppade fram med att bygga på ett hinder i taget bakifrån så att han fick vänja in sig försiktigt..
Men då han inte riktigt hittade någon teknik alls och blev lite stressad och springig då hindren kom fort vart det på väldigt låg höjd för att det inte ska vara för svårt 😊
 
Han fick iaf till några fina rundor så vi gav oss då med massor av beröm ❤️
 
Rossi som vi tränat mycket serier med behövde inte ha riktigt lika lång startsträcka innan vi lade upp alla bommar och kunde höja upp lite mer mot slutet till honom 👌😍
 
 
Se slutet på filmen för avtravningen med Rossi, WOW❣️😍🤩❤️
På helt långa tyglar bär han sig själv och är så otroligt avspänd..
 
Så fin var han passet igenom trots att B stod och ropade i transporten, inte ett bocksprång eller tendens till bus, bara helt magisk som bara han kan vara..
Älskade, ÄLSKADE ponny ❤️
Blir alldeles rädd för mig själv att jag ens tänkte tanken på att sälja honom 😨
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0